با شروع آزمون هاي استخدامي بانک ها يکي از مهمترين سوالات پيش آمده اينست که چگونه در آزمون استخدامي بانک قبول شويم؟ آيا آزمون استخدامي بانک سخت است؟
https://mahandoc.ir/wp-content/uploads/2024/02/%DA%86%DA%A9%D9%88%D9%86%D9%87-%D8%AF%D8%B1-%D8%A2%D8%B2%D9%85%D9%88%D9%86-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%AE%D8%AF%D8%A7%D9%85%DB%8C-%D8%A8%D8%A7%D9%86%DA%A9-%D9%82%D8%A8%D9%88%D9%84-%D8%B4%D9%88%DB%8C%D9%85.webp
آزمون بانکيکي از مهم ترين و چالش برانگيزترين آزمون هاي استخدامي ايران است که هر شخصي آرزوي قبولي در آن را در سر دارد. اما آيا واقعا آنقدر سخت است که براي شما به آرزو تبديل شود؟
جواب بنده که رتبه 51 کنکور ارشد در سال 1401 بودم خير است. اين مقاله را مي خواهم طبق تجربيات و ديده ها شنيده هاي خودم بنويسم و اميدوارم به نکات و اشتباهاتي که ديگران مرتکب شده اند دقت کنيد و شماهم درگير اين مشکلات نشويد و به سادگي در آزمون هاي استخدامي بانک و موسسات ديگر قبول شويد.
https://mahandoc.ir/wp-content/uploads/2024/02/%D8%AA%D8%AC%D8%A8%D9%87-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%AE%D8%AF%D8%A7%D9%85-%D8%B4%D8%AF%DA%AF%D8%A7%D9%86.webp
تجربه استخدام شدگان در آزمون کتبي بانک ها
هر زمان که از قبول شدگان در آزمون هاي استخدامياين سوال را مي پرسيدم که آزمون کتبي بانک ها سخت است يا نه؟ معمولا اين جواب را مي شنيدم: بستگي داره که چقدر خونده باشي و آماده باشي. بله کاملا منطقي است که ميزان آمادگي شما براي آزمون استخدامي تعيين کننده همه چيز است.
مطمئنا شمايي که در حال مطالعه اين مقاله هستيد بارها اين مطلب را در مقالات اينترنتي مطالعه کرده ايد، کلي مطلب با اين عناوين که آزمون استخدامي چيست و بانک ها و موسسات چندبار استخدامي داشته اند چند نفر بوده و اما هيچ کدام از مطالب اينترنتي به شما نگفته اند که آمادگي براي آزمون اصلا چه معني دارد و چه چيزي ميزان سختي يا سهولت يک آزمون را مشخص مي کند.
https://mahandoc.ir/wp-content/uploads/2024/02/%D8%B3%D8%AE%D8%AA%DB%8C-%D8%A2%D8%B2%D9%85%D9%88%D9%86-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%AE%D8%AF%D8%A7%D9%85%DB%8C-%D8%A8%D8%A7%D9%86%DA%A9-%D9%87%D8%A7.webp
سختي آزمون استخدامي بانک ها به چه عواملي بستگي دارد؟
سختي آزمون در کل يک حرف اشتباه است، اگر آزمون سخت نباشد که هر کسي ميتوانست قبول شود. بيايد يک بار براي هميشه اين مسئله را روشن کنيم. يک سوال ساده از سوالات استخدامي آموزش و پرورشميپرسم
کدام فيلسوف از بنيانگذاران آموزش و پرورش نو است؟
1- کمنيوس 2- مونتي 3-دکارت 4- بيکن
99درصد تا به حال اين اسامي به گوشتون نخورده براي اينکه ذهنتان درگير سوال نشود جواب کمنيوس است. اين مثال را تنها براي اين زدم که بدانيد تا زماني که مطالعه نکرده باشيد نميتوانيد حتي به يک سوال ساده جواب بدهيد. اين سوال از نظر کساني که مطالعه نسبتا کمي هم داشته اند ساده است.
خب تا اينجا فهميديم منظور از آمادگي همان مطالعه است. اما سوال بعدي شما اينست که چه مطالبي را بخوانيم؟
منابع آزمون استخدامي بانک
منابع تمامي آزمون هاي استخدامي بانک ها در دفترچه منتشر شده قبل از ثبت نام بطور کامل آمده است. دوست عزيزي که حوصله مطالعه چند صفحه دفترچه ثبت نام آزمون استخدامي بانک رو نداريد واقعا چه توقعي داريد که در آزمون کنبي استخدامي بانک قبول شويد؟
داوطلباني که قبل از شما مطالعه داشته اند و آمادگي حداقلي براي آزمون بانک کسب کرده اند به شما دوستان عزيز مي گويند سياهي لشکر، جالب است بدانيد که طبق تجربه من بين 50 تا 70 درصد داوطلبان آزمون هاي استخدامي جز سياهي لشکر هستند و تنها 30 تا 50 درصد بقيه در حال رقابت با يکديگر هستند.
پس براي تشخيص منابع مطالعاتي حتما دفتر ثبت نام را مطالعه کنيد و جز سياهي لشکر نباشيد. بعضي از منابع عمومي يا تخصصي ممکن است مطالب زيادي نداشته باشد و شما با مطالعه نکردن دفترچه و آگاه نشدن ازين فرصت قطعا شانس خودرا براي قبولي در آزمون استخدامي از دست خواهيد داد.
براي آزمون استخدامي بانک چگونه مطالعه کنيم؟
واقعيت اينست که هيچکسي نميتواند به شما بگويد چگونه مطالعه کنيد اما فقط مي توانم در حد پيشنهاد روش هايي را به شما توضيح دهم. همانطو رکه در مطلب قبلي گفتم تا دفترچه ثبت نام را مطالعه نکنيد از منابع مطالعاتي خبر نخواهيد داشت. اولين قدم نوشتن تمام منابع بر روي يک کاغذ است.
حال که ميدانيد چه منابعي را قرار است مطالعه کنيد زمان تصميم گيري است که چه مقدار زمان داريد و چقدر توانايي مطالعه؟ اول از همه منابعي که کمترين انرژي و زمان را از شما ميگيرند مطالعه کنيد. با اين کار وارد دسته 30 تا 50 درصدي رقبا خواهيد شد و از 50 تا 70 درصد داوطلبان جلوتر خواهيد افتاد.
نگران اين نباشيد که نمي توانيد تمامي منابع را مطالعه کنيدشما اگر تنها يک يا دو درس را بالاي 70 درصد بزنيد احتمال قبولي شما بالاي 70 تا 80 درصد است.
اما نکته مهم اينجاست که اگر پيش زمينه اي از منابع داريد قبل از مطالعه کتاب ها و درس نامه ها نمونه سوالات استخدامي بانک ها را از ماهان داک تهيه کنيد و مطالعه کنيد. با مطالعه نمونه سوالات استخدامي ادوار گذشته بانک ها با نحوه سوال دادن و نکات مهم آن منبع آشنا مي شويد.
چه درس هايي را براي استخدامي بانک ها بخوانم؟
اگر جز افرادي هستيد که در استخدامي هاي زيادي شرکت کرده ايد يا ميخواهيد در آزمون هاي استخدامي متنوعي شرکت کنيد پيشنهاد مي کنم بيشتر زمانتان را بر روي دروس عمومي آزمون هاي استخدامي بگذاريد زيرا اين منبع از درسنامه ها و کتاب ها در اکثر آزمون هاي استخدامي جز سوالات پايه هستند و زمان زيادي براي مطالعه نمي خواهند.
اميدوارم با مطالعه اين مقاله با ديد بازتري در آزمون هاي استخدامي شرکت کنيد و بتوانيد به راحتي در هر آزموني که دوست داريد قبول شويد با رعايت نکات زکر شده و مقداري زحمت و مطالعه قطعا قبول خواهيد شد.
بررسي مهارت هاي مورد نياز در استخدامي بانک ها
قبل از شرکت در آزمون استخدامي بانک، بايد مهارتهاي مورد نياز و شرايط استخدام در بانک را داشته باشيد. مهمترين مهارتها و تواناييهاي يک کارمند بانک، شامل موارد زير است:
- دقت و تمرکز بالا: فعاليت در بانک و تعامل با انواع ارقام و عددها، يک کار چالش برانگيز و سخت است. نداشتن تمرکز و دقت، در اغلب موارد ميتواند باعث ضررهاي مختلفي شود که ممکن است برخي از آنها غير قابل جبران باشند.
- مهارتهاي رياضي و محاسبه: اين مهارت يکي از شرايط استخدام بانک محسوب ميشوند. با اينکه در حال حاضر تمام بانکها اعم از خصوصي و دولتي، از انواع نرمافزارهاي محاسبه و بانکداري استفاده ميکنند، اما همچنان تمام نيروهاي شاغل در بانک بايد بر مهارتهاي پايه رياضي و محاسبه بهخوبي تسلط داشته باشند و بتوانند بهراحتي محاسبات را انجام دهند؛
- مهارتهاي کامپيوتري و فناوري اطلاعات: يکي از شرايط استخدام در بانک ها داشتن مهارتهاي کاميپوتري است.
- تسلط بر قوانين فعلي بانکها و پيگيري جديدترين قوانين تصويب شده: نيروهاي بانک بايد تمام قوانين را شناخته، تسلط کامل بر آنها داشته باشند و علاوه بر اين، با داشتن تمايل دائم به يادگيري، همواره مهمترين تغييرات قوانين اين حوزه را پيگيري کنند؛
- مهارتهاي ارتباطي بالا: تعامل يکي از مهمترين مهارتها و شرايط استخدام در بانک است. يک کارمند بانک بايد روزانه با انواع مشتريان و البته همکاران خود، تعامل داشته باشد و بتواند با رفتار توام با احترام و صحيح خود، مشکلات مراجعهکنندگان را رفع کند.
- تسلط بر زبانهاي خارجي: اغلب بانکهاي بزرگ دولتي و خصوصي، مشتريهاي خارجي دارند و طبيعي است که نيروهاي شاغل، بايد بتوانند علاوه بر برقراري ارتباط با آنها، تمام فعاليت کاري و تخصصي خود را با زبان ديگر نيز تشريح کرده و انجام دهند.
رشته هاي درسي مورد پذيرش در استخدام بانک ها
- بانکداري و مديريت امور بانکداري
- حسابداري و حسابرسي
- مديريت کسب و کار mba
- رياضي
- آمار
- علوم اقتصاد
- علوم و مهندسي کامپيوتر
- حقوق
- مهندسي صنايع
- زبان انگليسي (براي شعب ارزي)
حداقل معدل براي استخدامي بانک
طبق بررسي هاي انجام گرفته حداقل معدل جهت ثبت نام در آزمون هاي استخدامي برابر با 14 و براي بانک ملت مقطع کارشناسي 14 و مقطع ارشد 15 مي باشد اما براي بانک صادرات حداقل معدل برابر با 16 است.
بهترين روش مطالعه براي آزمون استخدامي آموزش و پرورش1402
حد نصاب قبولي تکميل ظرفيت آزمون استخدامي آموزش و پرورش 1402
حد نصاب نمره قبولي در آزمون استخدامي دبيري آموزش و پرورش1402
زمان ثبتنام آزمون استخدامي آموزش و پرورش 1403
آخرين تغييرات شرايط ثبت نام آزمون استخدامي آموزش و پرورش 1402 –
بانک ,استخدامي ,آزمون ,مطالعه ,سوال ,کنيد ,استخدامي بانک ,آزمون استخدامي ,مطالعه کنيد ,شرايط استخدام ,سوالات استخدامي ,نمونه سوالات استخدامي